جوششیرین: دشمنِ سلامتیِ خفته در نان
احتمالا تابهحال مضرات نانهای دارای جوششیرین به گوشتان خورده است! در این مطلب سعی داریم دقیقتر به این موضوع بپردازیم:
بسیاری از نانها و شیرینیها دارای جوششیرین هستند و کسانی که ناراحتی معده دارند باید از مصرف آنها خودداری کنند زیرا چنین فراوردههایی با قلیایی کردن محیط معده باعث میشوند عمل هضم غذا به خوبی صورت نگیرد.
(محیط معده با داشتن ۴-۳ ph اسیدی است و باز موجود در جوششیرین این تعادل را از بین میبرد)
مصرف روزانه و مداوم نانهای دارای جوششیرین باعث عوارضی از جمله افسردگی، پوکی استخوان، سوءهاضمه، کمخونی و بیحالی میشود. بدین صورت که جوششیرین به کلسیم و آهنی که در خون وجود دارد متصل شده و به استحکام استخوانها آسیب میزند. همچنین در درازمدت باعث رسوب کلسیم در کلیه و درنتیجه نارسایی آن میشود و با افزایش جذب فلزات سنگینی مثل سرب و جیوه، کمخونی را به همراه میآورد.
نکتهی جالب این است که جوششیرین بر کیفیت نان نیز تاثیر منفی میگذارد!
از جملهی این تاثیرات میتوان به بیمزگی، بوی نامطبوع، بیات شدن و تیرگی رنگ مغز نان اشاره کرد.
اگر شما نیز به سلامتیتان اهمیت میدهید، از نانهای فاقد این ماده استفاده کنید!