بلاگ بقچه

با بقچه نون رو آنلاین سفارش بده!

بلاگ بقچه

با بقچه نون رو آنلاین سفارش بده!

بلاگ بقچه

بقچه یک سیستم توزیع نان سنتی به صورت گرم و تازه در سطح تهران است. ما نان سنگک و بربری را به بهترین شکل ممکن برای شما در بسته بندی پارچه ای ارسال می‌کنیم.

دسترسی سریع

    سفارش آنلاین نان

    دریافت اپ بقچه

    مناطق تحت پوشش

نام‌گذاری تاریخی یک نان محبوب: بربری!

دوشنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۶، ۰۵:۵۹ ب.ظ

بربری، از نان‌های محبوب ایرانیان است که روایات مختلفی برای نام گرفتن آن به بربری وجود دارد:

برخی معتقدند نام بربری به‌خاطر ایل بربر بوده‌است که ساکن مرز ایران و افغانستان بوده‌اند و چندی از بربرها،در دوره‌ی قاجار سبب رواج این نان در ایران شده‌اند.

نان بربری کنجدی

بر اساس روایت معتبر دیگری، قلاج نام اصلی بربری بوده‌است که مورد استفاده‌ی سربازان عثمانی ‌‌و ارتش بوده. سربازان عثمانی بر این باور بوده‌اند که با خوردن این نان، به نیرویی ماورای انسانی دست پیدا می‌کنند. این باور به قدری عمیق بوده که کشتی‌گیران و پهلوانان هنگام رفتن به میدان، کمی از آن می‌خوردند.

عثمانیان با لشکرکشی به ایران این نان را با خود آوردند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۲/۲۱
ارمغان حسن‌یوسفی

نظرات  (۱)

این نون مال همون خاوری هاست که خیلی وقت پیش از مناطق افغانستان کنونی به ایران مهاجرت کردند و بعد ها نونی به نام نان بربری رواج پیدا کرد .

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی